UTP kabel 8P8C CAT6 25m

Šifra: LX833025

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


14.45

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten omrežni kabel 8p8c s konektorji RJ-45. Kabel se uporablja za povezavo računalnikov, usmerjevalnikov, stikal ali za povezovanje vozlišč: en za običajna vrata, drugi pa vrata UPLINK.

Kabel je izdelan iz najboljših materialov in z veliko natančnostjo, kar zagotavlja odlično prevodnost, varnost in zadovoljstvo uporabnikov. Kabelski vtiči so vgrajeni v fleksibilno plastiko. Ta rešitev odpravlja tveganje, da bi kabel iztrgali iz vtiča. Kabel kategorije 6e je kot nalašč za povezavo z računalnikom, strežnikom, stikalom, itd. Zatiči v konektorjih so izdelani iz najboljših materialov, kar zagotavlja odlično prevodnost in odpravlja vse motnje.

Kabel je primeren za delo po standardu EIA / TIA568A ali EIA / TIA568B.

Dolžina: 25m

Šifra: LX833025 Kategorija:
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.