3D HDMI kabel 2 m

Šifra: 20422

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


6.59

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Digitalni multimedijski kabel, ki hkrati prenaša avdio in video signal, kot tudi kontrolni signal priključene naprave. HDMI podpira več audio formatov. Kabel izpolnjuje najnovejše HDMI standarde (različica 1.4V) in izpolnjuje vse zahteve in je primeren za navadni ali 3D domači kino, hi-fi sistem ali igralne konzole. 

Konektor: HDMI – HDMI 
Zaključna obdelava konektorja: pozlačen 24K
Dolžina: 2 m
Premer: 30AWG
Tekstil: ne
Izolacija: dvojna 
Podprte ločljivosti do 1080p (4096 x 2160 @ 24 Hz)
Pasovna širina: do 340 MHz (10,2 Gb)
Barvna globina: do 48bit
3D formate: Da
Standardni 1.4V HDMI združljiva
Certifikati: HDCP, CEC, ROHS
Podpora – True HD in DTS-HD, DVD Audio, SACD

Šifra: 20422 Kategorija:
Teža 0.117 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.