Vodotesen RGB bluetooth zvočnik M.N.C. Chill Cube 5W 20x20cm z daljincem iTunes® Google Play ™

Šifra: 37951BL

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


Popestrite vašo vrtno zabavo ali se zabavajte s prijatelji na plaži s Chill Cube, ki jo odlikuje kakovosten zvok!

119

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten bluetooth zvočnik je nepogrešljiv na vsaki vrtni zabavi, plaži ali na zabavi s prijatelji, saj vas s svojo kakovostjo zvoka in basov zagotovo ne bo razočaral, RGB LED osvetlitev pa poskrbi za odlično atmosfero. Zvočnik ima priložen daljinski upravljalnik, lahko pa ga tudi upravljate preko aplikacije za pametne telefone. Njegova vgrajena polnilna baterija s kar 3000 mAh bo poskrbela, da bo vaša zabava trajala dolgo v noč tudi na plaži, kjer ni dostopa do električne energije. Zvočnik je odporen na vodo in pršenje, kar pomeni, da je odličen tudi za zabave ob bazenu, saj se lahko zmoči. Dodatna prednost izdelka je vhod AUX, kar pomeni, da lahko nanj priključite tudi mp3 predvajalnik, telefon ali računalnik.

Prenosni nepremočljivi Bluetooth zvočnik je kot nalašč za potovanja, prosti čas ali za zabavo na obali ali na vrtu. Napravo lahko preko aplikacije povežete s pametnim telefonon  (iTunes®, App Store ali Google Play Store ™ ) ter izbirate med različnimi načini osvetlitve glede na razpoloženje glasbe. Aplikacija je združljiva z Apple iOS 10 ali novejšo verzijo ter Android 4.3 ali novejšo verzijo. Naprava deluje samo z Bluetooth 4.0 napravami. Napravi je priložen tudi daljinski upravljalnik.

Napajanje (vhod): DC 5V, 1A (microUSB)
Moč: 5W
Območje delvoanja: Razred 2 do 10 m
Zvočnik (aktiven): 4.2 “(1x)
Zvočnik (pasivni): 4.2 “(1x)
Frekvenca: 120Hz ~ 20KHz
Združljivost: Bluetooth® 4.0
Litij-ionska baterija: 3.7V, 3000mAh
 Avtonomija baterije: Približno 9 ur
Čas polnjenja: Približno 8 ur
Teža: Približno 1,5 kg
Velikost: 19,98 cm (širina) x 20.98 cm (premer) x 21.24 cm (višina)
Barva: Modra / bela

Teža 0.80 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.