,

RGB LED sijalka z bluetooth zvočnikom in daljincem 12W

Šifra: LXTRF90

Zaloga:

Ni na zalogi


14.73

Ni na zalogi

Pametna žarnica RGB z daljinskim upravljalnikom in vgrajenim zvočnikom Bluetooth. Sijalko odlikujejo energijska učinkovitost in odlični delovni parametri. Zahvaljujoč RGB diodam lahko naprava zasije v tisočih različnih barvah! Način delovanja lahko prilagodite z daljinskim upravljalnikom ali namensko aplikacijo.

VGRAJEN BLUETOOTH ZVOČNIK
Izdelek združuje odlične možnosti osvetlitve in funkcionalen brezžični zvočnik. Inovativna kombinacija žarnice in zvočnika omogoča predvajanje skladb iz telefona neposredno v žarnico.

DALJINEC
V kompletu je daljinski upravljalnik, ki omogoča spreminjanje barve svetlobe in nadzor predvajane glasbe. Za nadzor žarnice lahko uporabite tudi posebno aplikacijo.

Napajalna napetost: AC 100-240 V / 50-60 Hz
Moč: 12 W
Moč LED: 7 W
Moč RGB LED diod: 5 W
Moč zvočnika: 3 W
Frekvenca: 135 Hz – 15 KHz
Brezžična povezljivost: Bluetooth 4.2
Območje delovanja: do 10 m
Navoj: E27

Šifra: LXTRF90 Kategoriji: ,
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.