Mini bluetooth zvočnik z LED diodami MEGABASS SD / MP3 / FM več barv

Šifra: A3656

Dostopnost:

Ni na zalogi


14.46

Ni na zalogi

Zvočnik je zasnovan za predvajanje glasbe iz mp3 predvajanika, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov, ipadov, telefonov ali drugih naprav, opremljenih z bluetoothom. Območje delovanja je približno 10 metrov na prostem. Zvočnik ima tudi vgrajen mikrofon, kar pomeni, da ga lahko uporabljate za prostoročno telefoniranje.  Če vaša naprava ne pdopira BLUETOOTH povezave, lahko uporabimo kartico microSD s shranjenimi skladbami. Zvočnik ima vgrajeno litij-ionsko baterijo, ki se polni preko USB vhoda – delovni čas polne baterije približno je 10 ur (odvisno od uporabe).

Lastnosti izdelka: Jasen in čist zvok PULSE, ki ga nudita dva vrhunska zvočnika in vgrajen vmesnik za bass refleks, ki zapolni celoten prostor z jasnim zvokom. Izjemna avdio in vizualna izkušnja s programabilnimi svetlobnimi učinki LED, ki utripajo v ritmu vaše glasbe.  Bluetooth® omogoča brezžično pretakanje skladb iz mobilnih naprav Bluetooth®. Polnilna baterija zagotavlja najmanj 10 ur brezžične osvetlitve in zvoka. Enostavna konfiguracija, preprosta povezava in popoln nadzor

Specifikacije:

Barva: črna / rumena / zelena
Dimenzije zvočnika: 121mm x 55mm x 40mm
Teža: 210 g
Material: letalski aluminij in ABS plastika – odporna na udarce
Baterija: Li-Ion
Frekvenčni odziv: 16Hz – 280kHz
Frekvenčni pas Bluetooth: 2,402 – 2.480GHz
Priključek za mikro SD kartico, USB priključek, mikro USB priključek, FM radio, kompaktna in prenosna konstrukcija.

Šifra: A3656 Kategorija:
Teža 0.23 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.