Bluetooth zvočnik bluetooth 5.0 / AUX / TF / USB / RADIO 3W črn

Šifra: XS1828BK

Dostopnost:

Ni na zalogi


16.52

Ni na zalogi

Xzero je majhen zvočnik, ki ponuja številne funkcije, ki bodo naredile zvočnik za vaš nepogrešljiv spremljevalec. Ta mali prijatelj bo predvajal glasbo ne le prek Bluetootha, ampak tudi s kartice microSD, AUX kabla ali USB. Lahko je tudi radio in ko vas nekdo pokliče, lahko postane komplet za prostoročno telefoniranje. Ampak to še ni vse! Zahvaljujoč veliki bateriji lahko z enim polnjenjem deluje 3 ure neprekinjeno!

Bluetooth v5.0
Doseg: do 10M
Frekvenčno območje oddajnika Bluetooth: 2,402–2,480 GHz
Moč: 3 W Max
Frekvenčni odziv: 100Hz – 20kHz
Občutljivost: 65dB+/-3dB
USB: USB 2.0/do 32 GB; USB 3.0/do 32 GB
TF kartica: do 32 GB
Napajanje: Micro USB/vgrajena litijeva baterija DC3.7 400mAh (ni je mogoče odstraniti)
Delovni tok: 0,6 A MAX
Čas predvajanja: 2-3 ure
Čas polnjenja: 2-3 ure
5 funkcij: ročno telefoniranje/predvajanje prek bluetootha/predvajanje prek TF kartice/FM radio/predvajanje prek U diska
Velikost izdelka: 90x41x76 mm
Teža izdelka: 166 g
Dodatki: Avdio/USB kabel 1 kos

Šifra: XS1828BK Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +