Bluetooth RGB LED zvočnik z radijem

Šifra: A4474

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


38.59

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Osvetljen Bluetooth zvočnik – LIGHT SP-069 vam omogoča uživanje v svoji najljubši glasbi, kjerkoli že ste. Uporablja se lahko tudi kot nočna svetilka. Prenos Bluetooth omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe skoraj kjerkoli; vse, kar morate storiti, je, da se prek Bluetooth povežete z zvočnikom. Vgrajena osvetlitev ozadja vam omogoča, da izdelek uporabljate ponoči. Podaljšani delovni čas omogoča poslušanje glasbe do nekaj ur.

Specifikacije:
Različica Bluetooth: 5,0
Frekvenca: 100-20 KHz
Brezžični doseg: do 10 m
Čas polnjenja: 2 h
Delovni čas: 4 h
Čas pripravljenosti: 100 h
Radio: DA

Šifra: A4474 Kategorija:
Teža 0.65 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.