Bluetooth mikrofon z vgrajenim zvočnikom črn

Šifra: LXMIC101C

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


28.04

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovostna multimedijska naprava LTC v črni barvi združuje funkcionalnost zvočnika in mikrofona, poleg tega pa ponuja tudi brezžično povezljivost v tehnologiji Bluetooth. Zaradi funkcionalnosti naprave je idealen karaoke dodatek. Sposobnost predvajanja glasbe v ozadju in snemanja lastnega glasu hkrati je inovativna rešitev za neskončno zabavo.

VISOKA KVALITETA
LTC mikrofoni so izdelki iz visoko kakovostnih materialov in komponent. Proces proizvodnje je poskrbel za najmanjše podrobnosti. Pozornost do podrobnosti pomeni dolgo življenjsko dobo naprave, brezhibno delovanje in zadovoljstvo uporabnikov.

KOMUNIKACIJA
Mikrofon odlično deluje z mobilnimi napravami. Brezžična komunikacija prek vmesnika Bluetooth omogoča povezavo mikrofona z napravami, kot so pametni telefon, tablični računalnik ali prenosnik. Povezava z mobilno napravo razširja funkcionalnost naprave. Ko je povezan s telefonom, lahko predvaja glasbene datoteke s povezane naprave in deluje kot brezžični mikrofon. Če vaša naprava ni opremljena z brezžično povezljivostjo, ima mikrofon LTC tudi 3,5-milimetrsko vtičnico.

Največja prednost in glavna funkcionalnost naprave je možnost snemanja vašega glasu med poslušanjem glasbene datoteke. Izdelek je opremljen s številnimi možnostmi, ki omogočajo napravi predvajanje glasbenih datotek. Poleg brezžične povezljivosti ima mikrofon 3,5 mm vtičnico minijack, režo za kartico microSD in vtičnico USB-A. To omogoča ne samo povezavo z mobilnimi napravami, temveč tudi predvajanje neposredno s pomnilniških kartic ali USB ključev.

NADZORNA PLOŠČA
Z mikrofonom LTC so vsi gumbi in stikala, povezana z upravljanjem naprave, neposredno na ohišju naprave. To uporabniku omogoča enostavno upravljanje naprave. Nadzorna plošča omogoča nadzor trenutno predvajane skladbe, snemanja, glasnosti in glasnosti mikrofona ter stopnjo odmeva.

 

Blagovna znamka: LTC
Črna barva
5W moči
Domet: do 10 m
1200mAh baterija
Čas polnjenja: Do 4 ure

Reža za pomnilniško kartico: Da, microSD
3,5-milimetrski mini priključek: Da
Bluetooth: Da
Vrata USB-A: Da
Snemanje glasu: Da
Predvajanje glasbe v ozadju: Da
Razmerje signal / šum: > = 80dB
Napajanje: 5V DC, microUSB

Šifra: LXMIC101C Kategorija:
Teža 0.68 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +