Brezžične bluetooth slušalke TWS REMAX z mikrofonom in polnilno postajo bele

Šifra: A4946

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


43.57

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

brezžične slušalke REMAX namenjene najzahtevnejšim uporabnikom, pri katerih je udobje poslušanja glasbe brez omejitev nujno. Pretakanje Bluetooth vam omogoča, da uživate v svoji najljubši glasbi v odlični kakovosti, ne da bi vas omejeval kabel. Samodejno seznanjanje in povezava omogočata izjemno priročno redno uporabo dodatne opreme. Ohišje s funkcijo power bank, ki je na voljo v kompletu, olajša varno shranjevanje slušalk in omogoča polnjenje. Vgrajeni mikrofon omogoča prostoročno telefoniranje. Ergonomska oblika za udobno nošenje ure in ure.

Specifikacije:
Različica Bluetooth: V5.0
Kapaciteta baterije: 200 mAh
Čas polnjenja: 1,5 ure
Čas predvajanja: 4h
Doseg brezžične povezave: 10 m

Šifra: A4946 Kategorija: Oznake: , ,
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.