Bluetooth naglavne slušalke BASS z mikrofonom črne

Šifra: M83068

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


31.22

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Bluetooth slušalke Bass so idealne za vsakodnevno poslušanje, hkrati pa so, zaradi zložljive zasnove primerne tudi med potovanjem. S temi brezžičnimi slušalkami vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bi se kabli zapletli. Slušalke imajo oblazinjene ušesne skodelice, zaradi česar so udobne za uporabo in pomagajo izolirati hrup od zunaj. Imajo vgrajen mikrofon, tako da lahko sprejemate klice, medtem ko ste na poti.

Impedanca: 32Ω
Frekvenčni odziv: 20Hz-20KHz
Občutljivost: 90dB +/- 3dB
Driver: 40 mm
Mikrofon: da
BT različica: v5.1
Čas pogovora / predvajanja: 20 ur
Čas polnjenja: 1,5-2 ure

Šifra: M83068 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.