Brezžični in žični dinamični mikrofon 2v1 20m plastični

Šifra: MAK475K

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


18.36

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Se želite počutiti, kot da ste na pravem odru? Potem je mikrofon Msonic idealen za vas. Mikrofon primeren je za karaoke, za snemanje. odličen pa bo tudi v vseh konferenčnih sobah, med poročnimi sprejemi in govori. Njegov dolg domet zagotavlja neomejeno svobodo govora in petja. Zahvaljujoč svoji univerzalni strukturi se mikrofon lahko uporablja kot brezžični ali žični.

Napajanje: 1xAA mikrofon, 1xAA sprejemnik (ni priložena)
Priključki: XLR, 6,35 mm jack
Pretvornik: dinamičen
Frekvenčni odziv: 100Hz – 10000Hz
Občutljivost: -30dB (brezžično), -54dB (žično)
Usmerjenost: kardioidna
Razpon: 20M MaxTeam moč: 10mW
Razmerje S/N: 60 db
Modulacijski način in način sprejema: FM
Material: ABS
Dolžina kabla: 2000 mm ± 50 mm

Šifra: MAK475K Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.