,

UV svetilka za nohte 9 W

Šifra: LXB55

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


16.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Preprosto ga povežite s priloženim kablom USB DC 5V na napajalnik ali drugo napravo z USB-jem, da boste lahko hitro popravili barvo na nohtih. Ustrezna moč naprave omogoča, da se lak na nohtih fiksira v samo nekaj minutah.

Lepi nohti ne zagotavljajo le dobrega razpoloženja, ampak tudi dvignejo samozavest. Naprava LTC poskrbi, da lak na nohtih ne bo le fiksiran, ampak bodo tudi videti odlično.

Ta naprava je majhna, tako da jo zlahka jo položite v torbico, in jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Kako lepo je urejati nohte med potovanjem! 

Vaši nohti še nikoli niso bili tako lepi in zdravi!

Bela barva
9W moči
Napajanje: USB DC 5V
Uporaba: za manikuro, pedikuro

Šifra: LXB55 Kategoriji: ,
Teža 0.14 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.