Twister fitnes pripomoček z gumijasto vrvico 29 cm

Šifra: BW4005

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


30

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vzemite si nekaj minut na dan za zdrav življenjski slog in ohranite svoje telo v dobri formi. Ta fitnes disk razvija živčni sistem in usklajuje delovanje leve in desne hemisfere možganov. Vrtljivo gibanje diska je mogoče doseči z zasukom zgornjega dela telesa. S priloženo gumijasto vrvjo je možna tudi krepitev mišic.

Oblikujte boke in stegna
Izboljša vaš občutek za ravnotežje
Zmanjša težave zaradi sedečega dela
Prilega se majhnemu prostoru
Vključuje 2 gumijasti vrvi s karabinom

 

Barva: vijolična
Velikost: Ø290 x 28,5 mm
Teža: ~630 g
Dolžina gumijaste vrvi: 80 cm
Barva vrvi: črna

Šifra: BW4005 Kategorija:
Teža 0.72 kg
Dimenzije 400 × 3000 × 3200 cm
BAR koda

5999117185340

Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.