Škatlica za zdravila 7-dnevna plastična

Šifra: 00005338

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


3.89

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Za ljudi, ki morajo dnevno jemati več zdravil, je zelo pomembno shranjevanje tablet ali kapsul. Posamezno označeni in hkrati prozorni predalčki omogočajo preverjanje že zaužitih zdravil brez odpiranja predalčkov. Plastični organizator ima skupno 7 predalčkov za vsak dan v tednu.
Oznaka je v angleščini in je razložena, kot sledi:

MON-> ponedeljek
TUE-> torek
WED-> sreda
THU-> četrtek
FRI-> petek
SAT-> sobota
SUN-> nedelja

Majhna teža izdelka in tanka oblika sta omogočata, da je izdelek vaš vsakodnevni spremljevalec. Vsi deli so izdelani iz plastike in jih je mogoče enostavno očistiti z običajnim sredstvom za pomivanje posode ali toplo vodo. Barva se pošlje naključno.

Šifra: 00005338 Kategorija:
Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.