Naramni pas za korekcijo drže iz neoprena

Šifra: A217

Dostopnost:

Na zalogi


8.99

Na zalogi

Dostava: 3,90€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Imate pogosto bolečine v hrbtu? Opravljate sedeče delo? Študirate?

Dandanes veliko ljudi opravlja sedeče delo in ni veliko časa za gibanje. Zaradi tega se mnogi ljudje pritožujejo zaradi bolečin v hrbtu.

Pas za pravilno držo vam bo pomagal odpraviti nepravilno držo, naj bo to pred monitorjem ali nad knjigami.

Koristne informacije:
Naramni trak za korekcijo drže bo pomagal ublažiti bolečine v hrbtu. Uporabite ga lahko med delom za lajšanje bolečin ali kot preventivo. Napetost v hrbtu bo popustila! Uporabite ga lahko celo med športom, da ohranite svojo držo popolno med tekom ali kolesarjenjem. Pas je enostavno nastavljiv, zato je odlična izbira za otroke in odrasle! Zahvaljujoč ergonomskemu neoprenskemu materialu je udoben za nošenje, ne glede na to, ali ga nosite pod oblačili ali nad njimi. Prvih nekaj dni ga morate nositi 10-20 minut, nato pa trajanje povečati za 10-10 minut dnevno. Vaše mišice se bodo prilagodile pravilnemu položaju, v katerega vas prisili pas.

Značilnosti hrbtnega pasu za popravilo drže:
Material: neopren
Barva: črna
Velikost: 96-122 cm

Šifra: A217 Kategorija:
Teža0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 3,9 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.