Kozmetični organizator za make-up in nakit z ogledalom 19 delni 35 cm prozoren

Šifra: BW4004

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


29

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Organizator z 19 predali za shranjevanje dekorativne kozmetike, make-up pripomočkov, nakita, itd. Enote za shranjevanje različnih velikosti zagotavljajo dobro izkoriščenost prostora in vidnost. Na zgornji del je mogoče pritrditi vrtljivo dvostransko ogledalo s povečevalno površino na eni strani. Idealen za domačo uporabo, ali kozmetične saline ali pri šivanju.

Pregleden
Enote za shranjevanje različnih velikosti
3 veliki predali
3 srednji in 1 velik predal
12 majhnih predalov za shranjevanje

Število predalov: 19
Skupna velikost: 225 x 140 x 340 mm
Barva: prozorna
Material: akril – plastika
Velikost ogledala: Ø90 mm
Teža: ~890 g

Šifra: BW4004 Kategorija:
Teža 0.89 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.