2+2 nadomestna nastavka za profi sonično zobno ščetko Sonica B3 bela / črna

Šifra: B5173-5176

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


17.25

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zasnovana za sonično zobno ščetko B3.

Vibrirajoče ščetine konic temeljito odstranijo umazanijo, hkrati pa pomagajo zmanjšati zobne obloge. Je odlična rešitev za ljudi, ki želijo polepšati svoj nasmeh.

Ščetke so namenjene vsakodnevni ustni higieni. Zahvaljujoč pulzirajočemu pometanju ščitijo sklenino in hkrati temeljito čistijo zobe.

Posebna razporeditev ščetin poveča učinkovitost čiščenja. Ščetine se popolnoma prilagodijo površini zob, kar omogoča učinkovito čiščenje ter izboljšajo zdravje dlesni in zmanjšajo nastajanje zobnega kamna v samo enem tednu.

Sonične zobne ščetke so najnovejša rešitev na področju ustne higiene.

Sonična tehnologija med čiščenjem zob postavi glavo ščetke v zvočno gibanje, kar omogoča dinamično čiščenje zob in medzobnih prostorov. Zahvaljujoč temu je mogoče temeljiteje sprati nečistoče s težko dostopnih mest.

Za razliko od klasičnih električnih zobnih ščetk ima sonična zobna ščetka dve smeri: pometanje in pulziranje. Pometanje ščiti dlesni pred mehanskimi poškodbami.

Verjeli boste v moč svojega nasmeha zahvaljujoč zdravim in belim zobem. Učinki uporabe sonične zobne ščetke so vidni že v prvih tednih.

Redno ščetkanje zob s sonično zobno ščetko:

  • bo osvetlil razbarvanje
  • zmanjša količino zobnih oblog in zobnega kamna
  • izboljša stanje dlesni
  • manjša nagnjenost k umikanju linije dlesni.

Oblika glav ščetke je zasnovana tako, da zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike.
Tanka oblika glave ščetke omogoča enostavno poseganje na težje dostopna mesta in temeljiteje čiščenje zob.

Komplet vsebuje 2 kosa črnih nastavkov in 2 kosa belih nastavkov.

Šifra: B5173-5176 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…