Zunanja stenska svetilka Niko 1x E27 ALU + plastika

Šifra: L5046

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


28.79

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Arhitekturna svetilka Niko je izdelek, namenjen zunanji vgradnji, na primer na fasado stavbe. Opremljena je z grlom E27 za eno LED sijalko.

Visoka kakovost materialov in proizvodni proces pomenita trdno kakovost izdelka. Svetilka je odporna na neugodne vremenske razmere zahvaljujoč stopnji zaščite IP44.

Primerno za 230 V – svetilka ne potrebuje dodatnih napajalnih naprav.

Specifikacije:

Vhodna napetost: 220-240V AC 50 / 60Hz
Material: Aluminij + PC (senčnik)
Vir svetlobe: 1x LED E27 (maks. 60 W) [ni vključena]
Razred odpornosti: IP44
Mere: 170 x 190 x 235 mm
Barva: RAL 9004

Šifra: L5046 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.