LED svetilka za rast rastlin – grow lamp z 4 glavami rdeča + modra s kontrolerjem

Šifra: 23451

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


59.90

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED svetilka za rast vam pomaga gojiti rastline na energijsko učinkovit način. Idealna mešanica spektra modre in rdeče svetlobe spodbuja fotosintezo, povečuje število cvetov, krepi aktivnost klorofila in hkrati zavira njegovo razgradnjo. Z izbiro različnih načinov lahko svojim rastlinam zagotovite želeno barvo svetlobe, stopnje zatemnitve in časovne intervale. Izjemno enostavna namestitev zahvaljujoč 35 cm dolgemu in prilagodljivemu vratu, lahko se preprosto pritrdi tako na mizne plošče, police ali okenske police do 3,5 cm debeline ali na stojalo z navojem (naprodaj posamično ali v kompletu). Sama svetilka je dolga 26 cm in ima 13 rdečih in 7 modrih LED. Krmilnik se nahaja na 1,5m dolgem USB kablu.

Tehnične podrobnosti:
Različica s 4 lučmi, vsaka s približno 3,5 W / 75 lumnov
3 načini osvetlitve: rdeča, modra, rdeča+modra
Valovna dolžina svetlobe: rdeča 630nm, modra 450nm
9 stopenj zatemnitve od 10-100 %
3 nastavitve časovnika: 3, 9, 12 ur
Napajalnik 5V/3A USB-A (napajalnik ni priložen)

Šifra: 23451 Kategorija:
Teža 0.85 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.