LED svetilka za rast rastlin “grow lamp” 200 LED 9,5W 220V

Šifra: M16348

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


19.52

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

PODPIRA FOTOSINTEZO – LED svetilka za gojenje rastlin podpira fotosintezo, zahvaljujoč kateri pomaga rastlinam pri rasti in prehranjevanju. Njena uporaba vam omogoča ustrezno nego rastlin, ki jih gojite, in njihove vegetacije, vključno z majhnimi sadikami in potaknjenci, kot tudi zrelimi rastlinami.
DVE BARVI SVETLOBE – LED svetilka za rast rastlin je opremljena z LED sijalkami, ki oddajajo svetlobo dveh valovnih dolžin. Tu lahko najdete LED diode 660 nm (rdeča svetloba) in 450 nm (modra svetloba).
ZA AMATERSKO IN PROFESIONALNO GOJENJE – svetilko Grow Light lahko uspešno uporabljate tako za osvetljevanje sobnih rastlin (predvsem tistih, ki imajo omejeno količino dnevne svetlobe), hidroponično gojenje, kot tudi gojenje v rastlinjakih. Popolna bo tako za amaterje kot za profesionalce. Z njo lahko osvetlimo ne samo domače rože, temveč tudi zelišča in zelenjavo.
Brezhibno prilagajanje naklona in uporaba – ta LED svetilka za rast proizvaja rdečo in modro svetlobo ter podpira rast, brstenje in cvetenje rastlin. Valovno dolžino, ki jo oddaja, lahko rastline v celoti absorbirajo za fotosintezo. Svetilko pritrdite na želeno mesto in jo priključite v električno vtičnico. Pritisnite stikalo za vklop in zasvetila bo mešanica rdeče in modre svetlobe. Kovinski nosilec, ki sega od spodnje strani sponke, lahko prilagodite pod želenim kotom, da povečate učinkovitost osvetlitve. Ponovno pritisnite stikalo, da ugasnete svetilko.

SPECIFIKACIJA:

LED: SMD 3528
Število LED: 200
Moč: 9,5 W
Barva svetlone: rdeča in modra
Vrsta LED: rdeča-660nm, modra-450nm
Napetost: AC220V
Mere: 46 / 11,5 / 9,2 cm
Teža z embalažo: 0,320 kg

Šifra: M16348 Kategorija:
Teža 0.32 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.