Stropna viseča svetilka 1 x GU10 bela 56x170mm

Šifra: 07500379

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


15.44

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta viseča svetilka vas bo zagotovo zadovoljila ne le s svojo visoko funkcionalnostjo, temveč predvsem z izvirnim videzom. Učinkovite in hkrati nežne oblike so kot nalašč za vaš dom ali pisarno. Izdelek odlično dopolnjuje sodobne prostore in nas bo rešila stisk in dvomov, ki spremljajo zasnovo novega prostora in bo na novo osvetlila notranjost našega doma – tako dobesedno kot figurativno.

V notranjosti svetilke je prostor za 1 vir svetlobe z navojem GU10. Možnost uporabe LED sijalk (1-10W) nam bo omogočila prihranek do 90% energije! Dolžino kabla je mogoče gladko nastaviti. 

Tehnični podatki:

Napajalna napetost: 230V
Dimenzije Ø × V: 56 x 170 mm, previs: 150 mm
Barva ohišja: Bela
Svetlobni vir: 1 x GU10 (ni priložen)
Material: aluminij
Stopnja zaščite: IP20

Šifra: 07500379 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.