Bralna LED svetilka Leo 3W 4000K črna

Šifra: L1739

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


19.73

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Stenska svetilka iz serije LEO v črni barvi, namenjena za površinsko montažo. Svetilka je opremljena s sodobnim 3W LED svetlobnim virom. Svetilka oddaja nevtralno, očem prijazno svetlobo z barvno temperaturo 4000K. Prilagodljiv vrat dolžine 33 cm omogoča, da svetilko nastavimo glede na naše potrebe. Dodatna prednost je stikalo, vgrajeno v svetilko, kar pomeni. da lahko svetilko preprosto vklopite / izklopite, ne da bi jo odklopili iz napajanja ali iščete stikalo na kablu.

Vhodni tok: 220-240V AC 50 / 60Hz
Moč: 3W
Vir svetlobe: COB LED
Svetlost: 150 lm
Svetlobna temperatura: 4000K (nevtralno bela)
CRI (Ra):> 80
Kot svetlobnega snopa: 30 °
Material: aluminij + jeklo
Osnovne mere: 90 x 50 x 25 mm
Dolžina vratu: 336 [mm]
Mere glave: 25 x 60 [mm]
Skupne mere: 90 x 50 x 360 [mm]
Razred odpornosti: IP20
Razred električne zaščite: II
Črna barva

Šifra: L1739 Kategorija:
Teža 0.29 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.