Bralna LED svetilka Leo 3W 4000K bela

Šifra: L1821

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


20.90

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Barvna temperatura: 4000K
Barva svetlobe: Nevtralno bela
Način montaže: nadometna
Napajanje: 230V
Zamenljiv vir svetlobe: ne
Navoj: vgrajen vir svetlobe
Dimenzije: 90 x 50×360
Barva: bela

Opis: Stenska svetilka iz serije LEO v beli barvi, namenjena za površinsko montažo. Svetilka je opremljena s sodobnim 3W LED svetlobnim virom. Stenska svetilka oddaja nevtralno, očem prijazno svetlobo z barvno temperaturo 4000K. Svetilka s prilagodljivim vratom, dolgim 33 cm, zato jo lahko nastavimo glede na naše potrebe. Dodatna prednost svetilke je stikalo, vgrajeno v svetilko, tako da lahko svetilko preprosto vklopite / izklopite, ne da bi jo odklopili iz napajanja. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo njegovo dolgotrajno obstojnost in zadovoljstvo z nakupom. Samo nakup izdelkov z blagovno znamko zagotavlja visoko kakovost, energetsko učinkovitost, varnost uporabe in gotovost, da bodo podatki na embalaži resnični.

Šifra: L1821 Kategorija:
Teža 0.35 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.