Premium LEDBERG OSRAM® stropna ALU LED svetilka AXION 200cm 72W 10000lm 3000K/4000K/5000K srebrna

Šifra: AXION2000

Dostopnost:

Ni na zalogi


Svetilke AXION so idealne za uporabo na področjih z visokimi zahtevami glede kakovosti svetlobe, zlasti: proizvodne hale, servisi, skladišča, garaže), trgovine, supermarketi, nakupovalna središča, javne zgradbe (bolnišnice, vrtci , šole, občine, pisarne,…).

315

Ni na zalogi

Dobavni rok: 2-3 tedne po plačilu 50% avansa (svetilke so narejene izključno po naročilu kupca). 

Ob nakupu nad 2 kos nudimo veleprodajni popust! 

Doplačila: 

Barvanje (opcijsko): 10€/m

Podjetje LEDBERG je eden vodilnih proizvajalcev profesionalne LED razsvetljave v Evropi. Za družbo je značilna visoka hitrost inovacij in razvoja, zato ima velik vpliv na trende, ki povzročajo tehnološke spremembe na trgu svetil. V proizvodnem procesu uporabljajo najboljše evropske komponente, ki zagotavljajo visoko zanesljivost in visoko kakovost svetilk LEDBERG. Tesno sodelujejo z vodilnimi raziskovalnimi centri in podjetjem OSRAM, s katerim skupaj razvijajo najnovejše LED tehnološke rešitve.

Zasnova razsvetljave, ki jo proizvaja LEDBERG upošteva predvsem energetsko učinkovitost, ergonomijo, okoljsko učinkovitost in visoko svetilnost. Uporabljajo načelo ekološkega dizajna sistemov razsvetljave, ki lahko ustvarja znatne prihranke energije.

Profesionalni sistemi za razsvetljavo so prilagojeni posameznim zahtevam vsakega kupca. Njihovi strokovnjaki izbirajo ne le pravo količino svetlobnih točk in njihovo lokacijo, ampak tudi prilagodijo optimalno temperaturo barve. LEDBERG je pravi naslov za arhitekte, notranje oblikovalce in druge, ki se zanimajo za profesionalno LED razsvetljavo.

Svetilka AXION je inovativen izdelek družbe LEDBERG. Zahvaljujoč LED tehnologiji ima svetilka zelo nizko porabo energije, profesionalno kakovost ter kompaktno in estetsko obliko. Svetilke AXION so zasnovane tako, da nadomestijo starejšo vrsto osvetlitve (fluorescentne žarnice, žarnice z žarilno nitko, halogenske svetilke, itd.). Revolucionarna tehnologija porazdelitve svetlobe vodi do optimalnega širjenja svetlobe. Modularna zasnova in različne dolžine AXION svetilke omogočajo oblikovanje sistema osvetlitve za vsako vrsto prostora.

Lastnosti izdelka: 

– Visoka LED svetilnost (do 184 lm / W),

– življenjska doba LED diod: min. 80.000 h,

– moč: 72W,

– barvna temperatura: 3,000K / 4000K / 5,000K,

– dolžina svetilke: 1984 mm,

– napetost: AC 230 V,

– zaščita: IP 54,

– notranji napajalni sistem iz OSRAM-a,

– razpršilnik svetlobe: prozoren ali mat,

– 100% ekološki izdelek,

– nizki obratovalni stroški,

– zmanjšanje emisij CO2.

Svetilke AXION so idealne za uporabo na področjih z visokimi zahtevami glede kakovosti svetlobe, zlasti: proizvodne hale, servisi, skladišča, garaže), trgovine, supermarketi, nakupovalna središča, javne zgradbe (bolnišnice, vrtci , šole, občine, pisarne,…).

Ohišje svetilke AXION je izdelano iz aluminija in je zaščiteno z eloksiranjem. Vrhunske LED diode zagotavljajo dolgoročno nemoteno delovanje. Dodatno zaščito in svetlobno učinkovitost zagotavlja toplotno prevodna folija med okovjem in LED modulom. Hitra in enostavna namestitev je mogoča zaradi dejstva, da je ohišje svetilke integrirano s svetlobnim virom in posebej zasnovanim električnim sistemom. Sveilke AXION imajo vgrajene nosilce, tako da lahko povežete več svetilk med seboj, kar vam omogoča ustvarjanje svetlobne linije.

Barvna temperatura določa odtenek svetlobe, ki ga oddaja svetlobni vir in se meri v stopinjah Kelvina (K). Višja je temperatura barve, hladnejša (modra) je barva. Če je temperatura barve nižja, je barva svetloba toplejša (rumena).

Podjetje LEDBERG ponuja svetilke AXION pri naslednjih barvnih temperaturah:

5.000K (barva dnevne svetlobe) – Ta barvna temperatura ustvari “poživljajočo” atmosfero v prostoru in spodbuja delo ter povečuje njegovo učinkovitost. Idealna je za osvetlitev prostorov čez dan, saj je najbolj podobna naravni svetlobi. 5.000 K barvna temperatura dobro deluje v beli barvi – ta kombinacija vizualno povečuje prostor. Poleg tega barva 5000 K daje vtis čistosti. Ta barvna temperatura je idealna za prostore, oblikovane v sodobnem slogu.

Priporočena področja uporabe:

– proizvodne hale,

– garaže,

– skladišča,

– tehnični prostori,

– športne dvorane,

– delovna mesta,

– klinike in bolnišnice.

4.000K (nevtralna barva) – priporočamo za splošno razsvetljavo prostorov, kjer ni posebnih zahtev glede barve svetlobe. Ta barvna temperatura se nahaja med dnevno svetlobo in toplo belo svetlobo. Svetloba je svetla, enakomerna in ne povzroča bleščanja, prav tako zagotavlja dobro barvno upodabljanje. Če ste v dvomih glede barve svetlobe, je nevtralno bela (4000 K) najboljša izbira, ker je ta barva najbolj varna za vse vrste prostorov.

Priporočena področja uporabe:

– trgovine, nakupovalna središča,

– podhodi,

– parkirišča,

– hodniki,

– supermarketi.

3,000K (toplo bela barva) – ustvarja sproščeno vzdušje in zagotavlja dobro počutje. Topla svetloba zagotavlja prijetno, pozitivno in sproščeno vzdušje. Najpogosteje se uporablja v zabaviščnih prostorih, igralnicah itd. Svetloba v topli barvi daje večjo jasnost in briljantnost, kar ima pozitiven učinek na videz kože, oblačil in prehrambenih izdelkov. Priporoča se za osvetlitev živil, kot so sadje, zelenjava, kruh, pecivo, sveže ribe, meso itd., da bi poudarili njihovo kakovost in svežino.

Priporočena področja uporabe:

– trgovine s hrano,

– police s hrano,

– dnevne sobe in igralnice,

– vrtci in vrtci,

– soba za sprostitev.

Treba je omeniti, da zgornje informacije predstavljajo samo predlog o izbiri barve svetlobe. Izbira je odvisna od želje uporabnikov, barve prostora, arhitekturnega sloga, itd.

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.