,

Stropna LED svetilka 40W 4000K IP20 120cm

Dostopnost:

Ni na zalogi


25.95

Ni na zalogi

Visokokakovostna LED svetilka moči 40W, ki je enakovredna klasični svetilki 290W. Svetilka oddaja prijetno nevtralno belo svetlobo (4000K) ter vsebuje visoko zmogljive LED čipe tipa SMD 2835 s svetilnostjo cca. 3320LM. Integrirano ohišje zagotavlja varno delovanje in enostavno ter hitro namestitev. LED svetilka ima tudi dolgo življenjsko dobo, najmanj 36000 ur in hiter zagon (brez ogrevanja in utripanja). Uporablja se za osvetlitev delovnih pultov, garderobnih omar, garaž,…

Lastnosti izdelka:
Proizvajalec: Aigostar
Moč: 40W
Dolžina: 1.2m
Napetost: 220-240
Ekvivalent tradicionalne svetilke: 330W
Poraba moči: 40kWh / 1000h
Energetski razred EEI: A +
Faktor moči PF:> 0,9
Indeks barvnega upodabljanja CRI (Ra):> 80
Stopnja zaščite: IP20
Dimenzije: 1200 * 74,5 * 23mm
Oblika: letev
LED tip: SMD 2835
Barva svetlobe: bela
Barva svetlobe: 4000K (nevtralno)
Svetlobni tok: 3320 lm
Kot svetlobe: 120 stopinj
Čas vžiga: <1s
Življenjska doba: 36000h
Pričakovana življenjska doba (z uporabo 2,7 ure na dan): 35 let
Število vklopljenih / izklopljenih ciklov:> 10000
Vsebnost živega srebra (Hg): 0%
Oznaka varnosti / skladnosti: CE, TUV-GS, RoHS
Garancija: 2 leti

Želite znižati račun za električno energijo? Zamenjajte obstoječe svetilke z modernimi LED.

Lepa barva svetlobe ne povzroča utrujenosti oči, ker LED diode svetijo z neprekinjeno pasovno širino, enako frekvenco, energijski razred A + pa omogoča varčevanje z električno energijo.

Dolga življenjska doba – LED diode svetijo do 50 krat dlje od standardne osvetlitve.

Nizki stroški vzdrževanja – zaradi dolge življenjske dobe LED svetil jih menjujemo veliko manj pogosto kot standardne fluorescenčne sijalke. 

Zdravju prijazno – LED osvetlitev ne utripa. Zaradi tega je svetloba prijazna do očesa – tudi pri dolgih časih izpostavljenosti nima vpliva na oči. 

Ekologija – LED osvetlitev zaradi nizke porabe energije ne proizvaja skoraj nič CO2. Poleg tega je popolnoma brez elementov iz živega srebra in svinca.

Ni potrebe po recikliranju – LED osvetlitev ne vsebuje živega srebra in drugih težkih kovin, niti nobenih drugih škodljivih snovi. 

LED osvetlitev je izjemno dolgotrajna in stroškovno učinkovita. 

Varen material
Integrirano glavno ohišje za zaščito, ki so ga izdelali najboljši inženirji. Vse žice imajo dvojno izolacijo, brez tveganja kratkega stika.

Dolga življenjska doba
Svetilke imajo odlične zagonske učinke pri nizkih temperaturah in življenjska doba LED je do 36.000 ur neprekinjenega delovanja.

Lahka in enostavna za montažo 
Lahka in tanka konstrukcija omogoča enostavno namestitev svetilke na površino, ki ustreza zahtevam vsakega kupca. Posledično dobimo nižje stroške namestitve in vzdrževanja.

Super svetlost
Visoka barvna slika CRI (nad 80Ra) omogoča prijetno osvetlitev v prostoru. 

Popolnoma nadomesti tradicionalno svetilko
Aigostar svetilke in svetleče diode, ki se uporabljajo v njih, ne vsebujejo živega srebra in so varne za okolje, učinek varčevanja z energijo pa je dvakrat večji kot pri tradicionalnih žarnicah.

Varnostni certifikati
Izdelek je certificiran CE, TUV-GS in RoHS. To pomeni, da fluorescenčna sijalka ne vsebuje nevarnih snovi (npr. živo srebro) in je bila izdelana po najvišjih evropskih standardih. 

Najvišji razred energetske učinkovitosti A +
Svetilka ima energijski razred A +, ki zagotavlja veliko manjšo porabo energije in tako prihranek denarja. Kot kažejo raziskave je LED osvetlitev veliko bolj stroškovno učinkovita od klasične razsvetljave. 

Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!