Podelementna LED svetilka 60cm 9W 4000K z brezstičnim IR senzorjem kratkega dosega – zamah z roko (on/off/dimmer)

Šifra: 55845

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


Potrebujete luč, vi pa imate umazane roke in se ne želite dotikati stikala? Za vas imamo rešitev! Tukaj je podelementna LED svetilka z brezstičnim IR senzorjem kratkega dosega. Enostavno se z roko približajte senzorju in svetilka se bo vklopila, ko se boste približali drugič, se bo svetilka izklopila. In to še ni vse! V kolikor vam je svetloba premočna, za nekaj sekund držite roko pred senzorjem in svetilka se bo zatemnila ter obratno.

35.59

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Pohištvena svetilka s senzorjem gibanja se lahko zahvaljujoč svoji super tanki obliki diskretno namesti v spalnico, kuhinjo, omaro in tako naprej. Zaradi senzorja gibanja se lahko vklopi in izklopi ter prilagodi svetlost samo z gibom. Vgradnja ne zahteva strokovnega znanja, je enostavno in hitra s pomočjo navodil na hrbtni strani embalaže. Če je potrebno, lahko povežemo več svetilk skupaj (max. 3).

Nazivna moč: 9W
LED tip: SMD 2835
Število LED diod: 66
Nazivna napetost: 12V DC (napajalnik priložen)
Moč: max. 1A
Frekvenca: 50-60 Hz
Barvna temperatura: 4000K, bela
Svetlost: 800lm
Dimenzije: 600 x 40 x 9 mm
<m<ožnost zatemnitve: da

Šifra: 55845 Kategorija:
Teža 0.407 kg
Barva svetlobe

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.