LED podelementna svetilka s senzorjem gibanja 9W 4000K

Šifra: 55846

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


29.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED podelementna svetilka s PIR senzorjem gibanja za spalnico, kuhinjo, garderobo, itd. Senzor omogoča vklop brez dotika ter zaznava gibanje tudi v stanju slabe svetlobe. Namestitev ne zahteva posebnega strokovnega znanja. 

Zmogljivost: 9 W
Tip LED diod: SMD 2835
Število LED diod: 66
Kot svetilnosti: 120 °
Napajanje: DC 12 V
Tok: maks. 0,75 A
Frekvenca: 50-60 Hz
Barvna temperatura: 4000 K, toplo bela
Svetlost: 675 lm
Velikost: 600 x 40 x 15 mm

Svetilka se v temi ob zaznavi gibanja vklopi za 30s, v primeru zaznave gibanja med tem časom, se čas ponovno podaljša za 30s.

Šifra: 55846 Kategorija:
Teža 0.402 kg
Barva svetlobe

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.