LED podelementna svetilka 9W 60cm 4000K s priključnim kablom in povezovalnim kablom

Šifra: ZELFS9W4K

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


10

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Za družino izdelkov Zelux je značilna visoka kakovost in dolgoročna zanesljivost.

Svetlost integrirane svetilke Zelux presega svetilnost običajnih fluorescenčnih sijalk, odlikuje jih do petdesetkrat daljša življenjska doba in 80 % prihranek energije.

Uporablja se lahko kot pohištvena luč, podpultna luč, lahko pa se uporablja tudi za doseganje posredne osvetlitve, tako za profesionalno (nakupovalna središča, izložbe) kot tudi za gospodinjstvo.

Led tehnologija prispeva k trajnostni prihodnosti, svetlobni viri Zelux Led imajo življenjsko dobo do 30.000 ur.

S pomočjo dodatkov, ki so vključeni v paket, lahko svetilko namestite neposredno na površino, za vgradnjo niso potrebni pretvorniki. Paket vsebuje 1,2m priključni kabel, vijake, pritrdilni element, podaljšek, s katerim lahko povežete več kosov zapored. V tem primeru moč med seboj povezanih fluorescenčnih sijalk ne sme presegati 120 W.

Moč: 9W
Napetost: AC165-265V
Lumen: 720
CRI: RA> 80
Kot žarka: 120
Barva: 4000K
Življenjska doba 30.000 ur
z 1,2 m napajalnim kablom in 15 cm priključkom
Velikost: 575x22x36mm

Šifra: ZELFS9W4K Kategorija:
Teža 0.16 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +