Vgradna nočna svetilka s senzorjem mraka 1W 475lm 3000K kvadratna

Šifra: GDQ2

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


7.86

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED vgradna svetilka daje svetlobo z močjo 1 W, svetilnostjo 475 lm in barvo 3000 K (toplo bela). Primerena je za razsvetljavo stopnic, hodnikov ali nočno razsvetljavo prostora. Svetilka je opremljena s senzorjem mraka, kar pomeni, da se svetilka ob mraku vklopi, ter zjutraj izklopi. Svetilka je izdelana iz bele plastike. Zaradi svojega brezčasnega videza bo videti odlično v kateri koli notranjosti.

LED vgradna svetilka ima stopnjo zaščite IP44. Zaradi tega lahko svetilko namestite znotraj in zunaj.

Svetilko namestimo z vijaki v kalsično električno dozo s premerom 65 mm. Montaža je enostavna in hitra. Kabli se priklopijo z vijačnimi sponkami. Svetilka ima tudi vgrajeno stikalo za nastavitev senzorja mraka.

LED svetlobni viri imajo številne prednosti:

Dolga življenjska doba – če se odločimo za nakup LED svetlobnega vira, izdelek kupimo za daljše časovno obdobje. LED vgradna svetilka ima življenjsko dobo do 20.000 ur.
Porabijo manj električne energije – če želimo prihraniti pri računih za elektriko, so LED svetlobni viri odlična ideja, saj LED svetila porabijo do 90% manj električne energije kot tradicionalne žarnice
Prijazna do oči – tako imenovani “utripajoč učinek” “se pri LED osvetlitvi ne pojavi, kar pomeni, da se oči, ko se dolgo zadržujete v prostoru z LED svetili, ne utrudi.
Barva svetlobe – Pri izbiri LED svetlobnega vira imamo pri izbiri barve ali temperature svetlobe veliko možnosti. Na trgu lahko najdete izdelke, ki dajejo klasično belo svetlobo, vendar z različnimi temperaturami (toplo bela, nevtralno bela) in izdelke, ki dajejo svetlobo v nenavadnih barvah, na primer rdečo, modro, zeleno.

Tehnične specifikacije
Namestitev: vgradna
Moč: 1 W
Svetilnost: 475 lm
Dimenzije: 86x86mm
Barva svetlobe: 3000 K (toplo bela)
Bela barva

Šifra: GDQ2 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.