LED nočna lučka s senzorjem mraka za v vtičnico

Šifra: 0014191

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


2.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED nočna lučka s senzorjem mraka je primerna za hodnik, kopalni. Vgrajeni senzor mraka prižge svetilko le, ko je temno. To je sodobna in ekonomična rešitev, zahvaljujoč kateri se svetilka aktivira le v neosvetljenih prostorih, ko je to res potrebno (njena svetloba bi bila čez dan neuporabna). LED nočna lučka s senzorjem mraka je idealna za mesta, kjer je težko postaviti standardno, veliko razsvetljavo. Med drugim je lahko to garderobna soba z dostopom do vtičnice, poleg tega pa bo svetilka odlična tudi v predsobi, kopalnici, kuhinji, na stopnišču in drugih prostorih kot dodaten vir svetlobe. LED nočna lučka s senzorjem mraka je zaradi svoje majhnosti enostavna za prenašanje. Nočna lučka LED se prav tako napaja iz električnega omrežja, zato jo samo priključite in že je pripravljena za uporabo, ne da bi morali spremljati stanje baterije ali nenehno menjavati baterije.

Tehnični podatki:

Napajanje: AC 220-240 V
Moč: 0,5W
Senzor mraka: da
Mere: 6/6/6cm
Teža: 0,033 kg

Šifra: 0014191 Kategorija:
Teža 0.03 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.