USB LED namizna svetilka 5W 24LED 3 barve svetlobe s sponko bela

Šifra: M19455

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


16

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta izjemno praktična svetilka je opremljena z močno kovinsko sponko za pritrditev na poljubno izbrano mesto, zahvaljujoč namenskemu kovinskemu stojalu pa lahko deluje tudi kot navadna namizna svetilka! Svetilka ima kar 3 barve svetlobe, med katerimi enostavno preklapljate s pomočjo upravljalnika. Izbirate lahko med: toplo belo, hladno belo ali nevtralno belo barvo svetlobe. Poleg tega lahko nastavite moč osvetlitve na eno od 10 stopenj.
V sponki in na stojalu je svetilka obložena s posebno peno, ki ščiti pred praskami. Poleg tega ima napajalni kabel majhno sponko za zaščito pred trganjem. Zahvaljujoč uporabi gibljive roke, možnosti prilagajanja jakosti osvetlitve in spreminjanja barve svetlobe, jo lahko vedno nastavite glede na vaše trenutne potrebe.

Število stopenj osvetlitve: 10
Število svetlih barv: 3
Število LED: 24
Nastavitev: 360°
Napajanje: USB
Moč: 5W
Dolžina kabla: 150 cm
Mere: 45 x 8,5cm
Dimenzije senčnika: 5 x 6cm
Teža: 0,179 kg
Teža v paketu: 0,273 kg

Šifra: M19455 Kategorija:
Teža 0.27 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.