Namizna svetilka klasik E27 s sponko maks. 40W črna

Šifra: 07901064

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


12.89

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Svetilka omogoča nastavitev kota svetilnosti, ki ustreza vašim potrebam. Integrirana plastična sponka omogoča pritrditev na različne površine, kot so miza, postelja ali polica. Svetilka je opremljena s stikalom na podstavku, ki bo olajšalo delo ter 1m  kabla z ​​vtičem. Senčnik je izdelan iz jekla, ostalo ohišje je iz plastike. Svetilka je primerna tako za pisarniško delo, kot tudi za šolo, DIY, modelarstvo ali risanje.

Napajalna napetost: 230V ~, 50Hz
Vir svetlobe: E27 sijalka (ni vključena)
Moč: max 40W
Zamenljiv vir svetlobe: da
Zaščitni razred pred električnim udarom: II
Zaščitni razred IP: 20
Vrsta povezave: kabel z vtičem
Dolžina kabla: 1m
Črna barva
Dimenzije (širina/višina/globina): 108/300/121 mm
Teža: 317g
Material ohišja: plastika
Material senčnika: jeklena pločevina
Mesto uporabe: znotraj
Najmanjša razdalja od osvetljenega predmeta: 0,1 m

Šifra: 07901064 Kategorija:
Teža 0.32 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.