LED namizna svetilka na micro USB napajanje ali 3xAA baterije 120lm 2.5W

Šifra: LDT145W

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


12.20

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ali ne želite prebuditi preostalih domačih z močno svetlobo? Zahvaljujoč tej svetilki lahko osvetlite svoj prostor brez strahu, da bo svetloba motila druge. Ima 14 LED diod, tako da zlahka osvetli karkoli želite! Postavite jo lahko na mizo, fleksibilna in trpežna roka pa vam bo omogočila prilagajanje kota svetlobe vašim potrebam. Ob njej pa boste ponoči tudi brez težav delali na računalniku. Vklopite jo lahko z enim dotikom. Ima tudi nastavitev svetlosti (3 stopnje), ki vam bo omogočila prilagajanje količine svetlobe.

 Napetost: 5V
Poraba energije: 3 kWh / 1000h
Mere embalaže (ŠxVxG): 130 x 100 x 130 mm
Bruto teža enote: 0,18 kg
Dimenzije (DxŠxV): 140 x 130 x 400 mm
Moč: 2,5 W
Stopnja zaščite (IP): 20
Material: plastika, kovina
Vključuje vir svetlobe: da
Bela barva

Šifra: LDT145W Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +