USB LED svetilka za rast rastlin grow lamp rdeča + modra

Šifra: 23450

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


25.76

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED svetilka za rast vam pomaga na energetsko učinkovit način pri vzgoji in negi vaših rastlin. Idealna mešanica modrega in rdečega svetlobnega spektra pospešuje fotosintezo, povečuje število cvetov, krepi aktivnost klorofila in hkrati zavira njegovo razgradnjo. Z izbiro različnih načinov lahko svojim rastlinam zagotovite barvo svetlobe, stopnjo zatemnitve in časovne intervale glede na njihove potrebe. Izjemno enostavna namestitev zahvaljujoč 35 cm dolgemu in prilagodljivemu vratu, se preprosto pritrdi na mizne plošče, police ali okenske police do 3,5 cm debeline s stabilnim držalom. Sama svetilka je dolga 26 cm in ima 13 rdečih in 7 modrih LED. Krmilnik se nahaja na 1,5m dolgem USB kablu.

Tehnične podrobnosti:
• Moč: približno 3,5 W / 75 lumnov
• 3 načini osvetlitve: rdeča, modra, rdeča+modra
• Valovna dolžina svetlobe: rdeča 630nm, modra 450nm
• 9 stopenj zatemnitve od 10-100 %
• 3 nastavitve časovnika: 3, 9, 12 ur
• Napajanje: 5V/2A USB-A (napajalnik ni priložen)

Šifra: 23450 Kategorija:
Teža 0.22 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.