Disko RGB LED svetilka s senzorjem zvoka in daljinskim upravljalnikom

Šifra: M07056

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


22.43

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Projektor sveti v 7 različnih barvnih kombinacijah (rdeča, zelena, modra, rdeče-zelena, zeleno-modra, rdeče-modra, rdeče-modro-zelena), ki pričarajo edinstven učinek tako stene kot strop. Je popoln dodatek za vse hišne zabave, diskoteke ali silvestrske zabave. Funkcije lahko enostavno upravljate s priloženim IR daljinskim upravljalnikom, kar je še posebej priročno, če svetilko postavimo na težko dostopno mesto – na primer na steno ali strop.
Namesti se lahko tudi na tirnice ali stojalo. Projektor ima vgrajen zvočni senzor, zahvaljujoč kateremu se svetlobni učinki  premikajo, spreminjajo in izginjajo v ritmu glasbe. Umirjeni svetlobni učinki s počasnimi, nostalgičnimi pesmimi in hitrim v disko slogu z živahnimi ritmi.

Moč: 3x1W
Napajanje: 220-240V
Barve osvetlitve: RGB
Dimenzije (dolžina / širina / višina): 9,5 / 7 / 14 cm
Dimenzije pilota (dolžina/širina): 8,5/4,5 cm
Napajanje daljinskega upravljalnika: baterija CR 2025 (priložena)
Dolžina kabla: 100 cm
Teža kompleta: 190 g
Teža z embalažo: 235 g

Šifra: M07056 Kategorija:
Teža 0.24 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.