LED viseča svetilka LINEAR PREMIUM 40W 4000K bela

Šifra: EK6432

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


189

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LINEAR LED viseča svetilka spada v kategorijo premium LED svetil proizvajalca MAX-LED in jo odlikuje vrhunska kvaliteta ter moderen dizajn in MAX-LED kvaliteta. Svetilka se lahko uporablja tako doma, kot tudi v trgovinah, pisarnah ali skladiščih, saj lahko povežete več svetilk v celoto in tako zagotovite neprekinjen niz.

Nazivna moč: 40 W
Svetlobni tok: 3700 lm
Tip LED diod: SMD
Energijski razred: A +
Napetost: 180-264 V
Kot svetilnosti: 180 °
Faktor moči svetila: 0.5
Barvna reprodukcija: Ra> 80
Življenjska doba žarnice: do 50.000h
Čas zagona do 95% moči: <0,5 s
Dimenzije: 1200x50x70 mm
Barvna temperatura: 4000 K
Število ciklov vklj. / Off.: 20 000
Možnost zatemnitve: NE

Teža 2.20 kg
Barva svetlobe

Navoj

Poraba

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.