LED pohištveni napajalnik 12V 2.5A 30W

Šifra: 20936

Dostopnost:

Ni na zalogi


26.83

Ni na zalogi

Tehnične specifikacije:

  • Enostavna povezava preko vijačnih sponk
  • Zaščita pred prenapetostjo in kratkim stikom
  • Delovno območje: 1-30W
  • Idealen za LED sijalke in LED trakove
  • Vhod: 220-240V~
  • Izhodna konstantna napetost: 12V
  • Ni mogoče zatemniti
  • DxŠxV: 168x46x38 mm

POZOR! Zaradi jalove moči, ki se pojavlja pri številnih LED svetilih, morajo biti transformatorji vedno 40-50% močnejši od izračunane skupne moči!

Šifra: 20936 Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.