,

USB RGB LED trak s kontrolerjem 2m 3.6W/m 30LED/m

Šifra: ZXLSLRGB2M

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


10.96

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

RGB LED trak zagotavlja ustrezno osvetlitev ozadja televizije ter tako zmanjšuje utrujenost oči osebe, ki gleda televizijo v temnem prostoru. Zagotavlja dekorativen videz televizije in napolni vašo dnevno sobo ali spalnico s prijetno svetlobo! Barvo, intenzivnost in način osvetlitve lahko enostavno spreminjate s pomočjo vgrajenega mini krmilnika glede na predstavo ali razpoloženje.

Moč: 3,6W/m,
Napetost: DC5V
Število LED: 30LED/m
Barvna temperatura: RGB
Dolžina: 2m na zvitek
Življenjska doba: dp 30.000 ur

Šifra: ZXLSLRGB2M Kategoriji: ,
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.