,

USB LED trak 1m 60 LED z IR senzorjem z zaznavo bližine roke hladno beli 6500K

Šifra: I7325

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


11.79

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Energijsko varčen 1m hladno bel LED trak s senzorjem kratkega doesga je sodobna rešitev, ki uporablja LED tehnologijo priznanega in največjega proizvajalca na svetu Epistar (med drugim dobavitelj za LED panele Samsung).

Uporabljene diode ne utripajo in ne utrujajo vida. Zaradi izključitve ultravijoličnega in infrardečega sevanja oddana svetloba ne bo negativno vplivala na vaše počutje.

Parametri:

Dolžina LED traku: 1 m
Senzor mraka in gibanja,
Napajanje: USB
Pritrditev: z lepilnim trakom
Vklop / izklop z gibanjem roke v bližini senzorja

Med proizvodnjo LED trakov so bili uporabljeni samo visokokakovostni materiali, kar pomeni, da življenjska doba LED diod doseže do 50.000 ur. Ponavljajoči se izklopi in vklopi ne bodo skrajšali njihove življenjske dobe.

LED diode ne vsebujejo elementov iz svinca, živega srebra, kar potrjujejo certifikati RoHs in CE, kar zagotavlja varnost in prijaznost okolja.

Barva svetlobe: hladno bela (6000-6500K)
Življenjska doba LED: do 50.000 ur
Vodoodporni razred: IP20
CE, RoHs certifikati
Svetilnost: 400lm
Moč: 2.4W

Šifra: I7325 Kategoriji: ,
Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…