Wi-Fi smart zatemnilnik za enobarvne LED trakove 5-24V 6A DC Tuya

Šifra: L6485

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


18.36

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Majhen LED zatemnilnik, ki deluje v Wi-Fi omrežju z namensko aplikacijo, ki je na voljo za pametne telefone Android in Apple in podpira zunanje sisteme za glasovni nadzor (Google Assistant, Alexa, Siri, Alisa itd.).

Je zelo praktična naprava, zahvaljujoč kateri lahko prilagodimo stopnjo jakosti svetlobe LED trakov glede na naše želje.

Vir svetlobe lahko nadzirate z aplikacijo Tuya Smart, ki je postala standard na trgu. Omogoča priročen in hiter nadzor osvetlitve ter povezovanje več naprav z enim računom in nas tako osvobodi številnih daljinskih upravljalnikov. Prednost aplikacije je tudi možnost nadzora z uporabo glasovnih pomočnikov.

Aplikacijo lahko najdete v trgovini Google Play ali App Store, lahko pa jo tudi prenesete tako, da preberete kodo QR v navodilih za uporabo. Navodila za uporabo v slovenskem jeziku so na voljo na našem portalu z navodili za uporabo: https://megamiska.eu/navodila

Za pravilno delovanje krmilnika mora biti le-ta trajno povezan omrežje WiFi.

Specifikacije:

Delovna temperatura: -20 ~ + 65 ° C
Dovoljena vhodna napetost: DC 5-24V
Vhodna vtičnica: DC 2,1 / 5,5 mm
Izhodni vtič: DC 2,1 / 5,5 mm
Število kanalov: 1
Največja moč: 72 W (12 V); 144 W (24 V)
Intenzivnost maks. : 6A
Način komunikacije s krmilnikom: WIFI applija – SMART TUYA, možnost nadzora z glasovnimi asistenti Alexa, Siri, Alisa, Google Assistant itd.
Razred odpornost: IP20
Material: ABS
Lastnosti:

Modulacija impulzne širine (PWM): 256 korakov
Stopnja zatemnitve: 1-100%

Šifra: L6485 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.