Wi-Fi smart kontroler z IR daljincem za RGB LED trakove 5-24V 6A DC Tuya

Šifra: L6445

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


23.38

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Majhen RGB LED kontroler, ki deluje v omrežju Wi-Fi z namensko aplikacijo, ki je na voljo za pametne telefone Android in Apple in podpira zunanje sisteme za glasovni nadzor (Google Assistant, Alexa, Siri, Alisa itd.).

Krmilnik je nepogrešljiv element izvedbe razsvetljave v sistemu RGB. Zahvaljujoč kontrolerju lahko izberete želeno barvo osvetlitve ali izberete eno od funkcij dinamične spremembe barve. Zasnovan je za delo s katerim koli RGB svetlobnim virom, ki ga napaja 5V-24V. 

Vir svetlobe nadzorujemo z aplikacijo Tuya Smart, ki je postala standard na trgu. Omogoča priročen in hiter nadzor osvetlitve ter povezovanje več naprav z enim računom in nas tako osvobodi številnih daljinskih upravljalnikov. Dodatna prednost aplikacije je možnost nadzora z uporabo glasovnih pomočnikov.

Aplikacijo lahko najdete v trgovini Google Play ali App Store, lahko pa tudi optično preberete kodo QR v navodilih za uporabo. Navodila za uporabo v slovenskem jeziku so na voljo na našem portalu z navodili za uporabo: https://megamiska.eu/navodila

Za pravilno delovanje krmilnika mora biti le-ta trajno povezan z omrežjem WiFi.

Krmilnik ima tudi način infrardeče komunikacije, komplet pa vključuje namenski daljinski upravljalnik za napravo za ljudi, ki ne želijo uporabljati aplikacije ali cenijo tovrstne rešitve.

Krmilnik je tovarniško nastavljen v načinu seznanjanja. Da lahko daljinski upravljalnik upravlja s krmilnikom, ga združite z daljinskim upravljalnikom v skladu z navodili.

Na ohišju krmilnika boste našli tudi fizične gumbe za osnovno upravljanje naprave in postopek seznanjanja / konfiguriranja naprave z aplikacijo ali daljinskim upravljalnikom

Specifikacija:

Delovna temperatura: -20 ~ + 65 ° C
Dovoljena vhodna napetost: enosmerni tok 5-24V
Vhodna vtičnica: DC2,1 / 5,5 mm
Izhodna vtičnica: 4-polni (+ GRB)
Dimenzije krmilnika: 78 x 35 x 14 mm
Mere IR daljinskega upravljalnika: 124 x 40 x8 mm
Dolžina kabla: 13 cm
Napajanje daljinskega upravljalnika: CR2025 3V
Število kanalov: 3
Največja moč : 72 W (12 V); 144 W (24 V)
Intenzivnost max. : 6A
Razred odpornosti: IP20
Material: ABS
Način komunikacije s krmilnikom:

Funkcije:

Modulacija impulzne širine (PWM): 256 korakov
Zatemnitev: 1-100%
Sprememba barv osvetlitve

Šifra: L6445 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.