RGB radijski 2,4 GHz LED kontroler z daljinskim upravljalnikom na dotik in stenskim nosilcem 12/24V

Šifra: L043A

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


37.87

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Najnovejši radijski krmilnik 2,4 GHz z enoconskim daljinskim upravljalnikom je zasnovan za krmiljenje RGB LED trakov z napajalno napetostjo 12-24V DC. Največja obremenitev gonilnika je 6 A na kanal in 15 A na krmilnik. Komplet vsebuje en daljinski upravljalnik in en krmilnik.

Če parametri traku presegajo parametre gonilnika, ni problema – kupite dodaten krmilnik in ga dodelite daljinskemu upravljalniku. Daljinskemu upravljalniku lahko dodelite poljubno število kontrolerjev FUT043, ki so na voljo posamično.

Krmilniki FUT043 so opremljeni s funkcijo samodejnega prenosa in samodejne sinhronizacije signala. Samodejni prenos signala pomeni, da lahko z enim daljinskim upravljalnikom upravljamo neskončno število krmilnikov, dva najbližja drug drugemu morata biti le v dosegu delovanja (do 30m) in eden od krmilnikov mora biti znotraj delovanja daljinskega upravljalnika. doseg (do 30m). To vam omogoča, da z enim daljinskim upravljalnikom upravljate niz LED trakov neomejene dolžine.

Funkcija samodejne sinhronizacije signala pomeni, da vsi krmilniki hkrati izvajajo isti ukaz sinhrono. Tako ne bo zamud pri delovanju dinamičnih programov.

Krmilnik poleg statičnih programov (rdeča, zelena, modra, bela) ponuja izbiro enega od 9 dinamičnih programov, z možnostjo pospeševanja ali upočasnjevanja.

Kabel LED traku povežemo na štiripolni terminal z vijaki.

Modularni napajalnik je mogoče priključiti z dvožilnim kablom ali z vtičem 5,5 x 2,1 mm.

Daljinski upravljalnik ponuja številne možnosti upravljanja.

Opis funkcij posameznih polj:

Dotaknite se kolesca za izbiro barve (na sredini kroga je kontrolna LED dioda).
Drsnik za spreminjanje nasičenosti barv ali za spreminjanje barvne temperature v primeru delovanja bele barve.
Drsnik za spreminjanje jakosti svetlobe.
Gumb za vklop, gumb za sinhronizacijo.
Gumb za način bele svetlobe.
Gumb za izklop/desinhronizacijo.
Statični gumbi za izbiro barve R, G, B.
Pospeševanje programov v dinamičnem/statičnem načinu 2-sekundni pritisk za izklop po 10 minutah.
Dinamična izbira programa.
Dinamično sproščanje programa / v statičnem načinu 2-sekundni pritisk za izklop po 60 sekundah.

V estetski plastični embalaži prejmete daljinski upravljalnik, krmilnik, plastični ročaj s pritrdilnimi elementi za prtitrditev na steno in priročnik.

Osnovni parametri:

Napajalna napetost krmilnika: 12-24V DC
Obremenitev: 6 A na kanal, 15 A za vse kanale
Domet delovanja: do 30m
Napajanje daljinskega upravljalnika: 2 bateriji AAA (nista priloženi)

Šifra: L043A Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.