PIR senzor za LED trakove DC 12-60V 4A

Šifra: LXTRF81

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


11.93

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

PIR senzor gibanja za vklop in izklop LED trakov in modulov. Uporaba je skoraj neomejena. Namestimo ga lahko povsod, kjer običajno stikalo ne bi izpolnilo pričakovanj uporabnika. PIR senzor ne potrebuje vzdrževanja, ob zaznavi gibanja prižge LED trak oz. svetilko.

Dimenzije 89 x 59 x 35 mm

Območje zaznavanja: 5 – 8
Kot zaznavanja: 140 stopinj
Napajalna napetost: DC 12 – 60V
Moč: max. 50 vatov
Delovni čas po zaznavi gibanja: 30 sekund

Šifra: LXTRF81 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.