LED zatemnilnik na daljinsko upravljanje 433Mhz ON/OFF

Šifra: L4472

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


13.14

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten LED zatemnilnik, zahvaljujoč kateremu lahko prilagodimo stopnjo jakosti svetlobe LED trakov glede na naše želje.

Zatemnilnik se upravlja z radijskim daljinskim upravljalnikom (za razliko od cenejših infrardečih daljinskih upravljalnikov vam ni treba usmeriti daljinskega upravljalnika v zatemnilnik za upravljanje naprave).

Uporabljeni materiali in komponente zagotavljajo stabilno delovanje brez napak skozi celotno življenjsko dobo zatemnilnika.

Specifikacije:

Delovna temperatura: -20 + 60`C
Napajalna napetost: 12V – 24V
Izhodna moč: <360W
Izhodni tok: <30A
Oddajna / sprejemna frekvenca: 433Mhz
Mere krmilne enote: 81 x 64 x 24 mm
Mere daljinskega upravljalnika: 58 x 30 x 12 mm
Poraba energije: <1W

Šifra: L4472 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.