Set LED trak RGB WS2811 120 LED 2m IP20 + kontroler + pilot + napajalnik

Šifra: LXL015

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


38.26

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Široka uporaba in enostavnost montaže omogočata praktično neomejeno uporabo. Miniaturne dimenzije vam omogočajo, da LED trak prilepite skoraj povsod. LED trak lahko pritrdite z dvostranskim lepilnim trakom, ki omogoča montažo na številne površine.

Uporaba:

– Reklamne table – osvetljeni znaki, napisi, logotipi, dekoracija, za poslovne prostore, zabave,  ambientalno razsvetljavo, lokale,…
– razsvetljava vogalov, vdolbin, fasad, stopnic, ogledal, pohištva, steklenih polic,…
– razsvetljava pohištvenega okovja pod omarami in policami.

Napajalna napetost: 12V DC
Moč: 24 W
Kot snopa svetlobe: 180 °
Tip diod: SMD5050
Dolžina kabla: 2 m
Število LED: 120
Zaščita: IP20
Lahko se reže vsakih 5 cm
Razlaga kablov: rdeča barva (12V +), bela barva (12V-), zelenia barva (nadzor)

Šifra: LXL015 Kategorija:
Teža 0.26 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.