RGB LED trak 3m 5050 s kontrolerjem in napajalnikom

Šifra: 55847

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


29.78

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Širok spekter uporabe: indirektna osvetlitev, dekorativna razsvetljava, intimna razsvetljavo, za osvetljavo stopnišč in podobno.
Zahvaljujoč RGB tehnologiji lahko z uporabo daljinskega upravljalnika nastavite katerokoli barvo in različne svetlobne učinke. Trak se lahko skrajša na poljubno dožino. 150 kosov SMD 5050 LED. LED trak je namenjen notranju uporabi.

Komplet vključuje:

– 3 m RGB LED trak,
– napajalnik,
– daljinski upravljalnik,
– kontroler.

Tehnični podatki:

Vhodna napetost: 12V DC,
izhodna napetost: 12V, 6A, 72W.

Adapter:

Vhodna napetost: AC 230V ~ 50Hz / 60Hz 36W,
izhodna napetost: 12V ~ 36VA 3A (max).

Šifra: 55847 Kategorija:
Teža 0.27 kg
Barva svetlobe

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.