LED trak z IR senzorjem kraktega dosega z dimmerjem 2m 3000K

Šifra: 55854

Dostopnost:

Na zalogi


20.75

Na zalogi

Dostava: 3,90€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Za spalnice, hodnike, stopnišča itd. 

Uporaba
Povežite napajalnik s senzorjem in LED trakom na napajanje. Modra lučka na snezorju označuje stanje pripravljenosti. Z roko se približajte senzorju, da vklopite LED trak (50% svetlost) in ponovno za izklop. 

Nastavitev svetlosti:
Približajte roko senzorju, dokler ne dosežete želene svetlosti. 

Namestitev:
1. Najprej očistite želeno območje namestitve. 2. Trak LED se lahko reže na želeno velikost (slika škarij). 3. Priključite napajalnik, senzor in LED trak 4. Uporabite dvostransko lepilo na zadnji strani LED traku, da ga pritrdite na želeno mesto 5. Trak lahko zvijate na vsake 3 LED diode in ga tako oblikujete v katerokoli obliki.

  
Nazivna zmogljivost: 4,8 W

Tip LED diod: SMD 2835

Število LED: 30

Napajanje: DC 12 V

Tok max.: 0,5 A

Frekvenca: 50 – 60 Hz

Barvna temperatura: 3000 K

Svetilnost: 360 lm

Dolžina 200 cm

Adapter 100 – 240 V AV / 50 – 60Hz, 12V DC (do 1.5A) 

Šifra: 55854 Kategorija:
Teža0.194 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 3,9 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.