, , ,

LED sijalka proti komarjem E27 9W anti mosquito 570-590 nm rumena

Šifra: BC01864

Dostopnost:

Ni na zalogi


6.54

Ni na zalogi

LED sijalka ne oddaja UV žarkov, zato ne privablja komarjev, hroščev, žuželk, medtem ko osvetljuje verando ali teraso.

Sijalka oddaja posebno svetlobo z valovno dolžino 570-590 nm, ki deluje kot črna pregrada pri vidu komarjev in ima posebno vlogo pri odganjanju komarjev.

Brez kemikalij, brez dima, brez vonja in neškodljiva, s kotom svetilnosti do 120 °, 630 lumni in do 20.000 ur delovanja ponuja LED sijalka do 90 % prihranka energije v primerjavi z žarnicami z žarilno nitko in halogenskimi žarnicami. Ne samo, da osvetli vašo sobo, hodnik, garažo, verando, teraso, preprečuje, da bi komarji in druge žuželke brenčali okoli vaše glave.

Teža 0.06 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.