,

LED sijalka E27 9W A60 RGB z daljinskim upravljalnikom

Šifra: ZXE27RGBW

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


9.91

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Za družino izdelkov Zelux je značilna visoka kakovost in dolgoročna zanesljivost. S pomočjo Zelux Smart daljinsko vodene LED sijalke lahko prilagajamo barvo svetlobe glede na razpoloženje. Zahvaljujoč funkciji RGB lahko izbirate med rdečo, modro ali zeleno barvo ter toplo belo (2700K) svetlobo. Z daljinskim upravljalnikom je mogoče hkrati upravljati več LED sijalk. Daljinski upravljalnik je opremljen  z baterijo CR2032, ki je že nameščena, pred uporabo samo odstranite plastičn o zaščito.

Poraba: 9W
Navoj: E27
Barva: RGB + toplo beka
Napetost: 220V

Šifra: ZXE27RGBW Kategoriji: ,
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.