LED sijalka E27 8.5W 806lm 3000K

Šifra: M2582

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


1.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Visokokakovostna, varčna LED sijalka MAX-LED z navojem E27 (tako imenovani “klasični navoj”) in močjo 8,5 W – enakovredna tradicionalni 60 W žarnici. Popolna za uporabo v nočnih svetilkah, lestencih, hodnikih, stropnih svetilkah, stoječih svetilkah in še mnogo več. LED sijalka klasičnih dimenzij in širokim vidnim kotom 160°. Uporabljene komponente zagotavljajo varno in brezhibno delovanje skozi celotno obdobje uporabe.

Barva svetlobe: toplo bela
Barvna temperatura: 3000K
Svetilnost: 806 lm
Indeks barvne reprodukcije: Ra ≥ 80
Kot svetilnosti: 160º
Nazivna moč: 10 W
Enakovredno: 60 W
Napetost: 230V
Tok: 176-264V AC
Omrežna frekvenca: 50-60 Hz
Faktor moči: 0,5
Čas ogrevanja: < 0,2 s

Šifra: M2582 Kategorija:
Teža 0.06 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.